YURT Sağlık Sen 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

19 Ekim 2017
555 kez görüntülendi

YURT Sendikaları’na bağlı (YURT Sağlık Sen’in 14 EKİM 2017 tarihinde gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurula tek liste halinde gidilmiş olup mevcut Genel Başkan İrfan YİĞİT 2. kez Genel Başkan seçilmiştir.

YURT Sağlık Sen 2. Olağan Genel Kurul Divan heyetine YURT – Eğitim Sen Teşkilatlanma Başkanı ve Gaziantep YURT – Ay Derneği Başkanı Halil YOLALAN, YURT – Eğitim Sen Genel Sekreteri Fikret YİĞİT ve Karaman YURT – Ay Derneği Başkanı Suat ÇELİK seçilmişlerdir.

Genel Kurulda söz alan Yiğit; YURT Sağlık Sen organlarımızda birtakım görev değişiklikleriyle sonuçlanan kurulumuzda sendikamıza emekleri geçen yöneticilerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni seçilen yöneticilerimize de başarılar dilerim.

Ortak amaç doğrultusunda hizmet etmeyi ilke edinen, gönül vererek sorumluluk alan yöneticilerimiz misyonumuzda bayrağı devralmışlardır.

Kutlu davamızda daha önce görev almış ve yeni seçilen yöneticilerimiz arasında eski/yeni gibi bir anlayışımız olmadığı gibi önümüzdeki seçimlerde heyecanla görev alacak gönüldaşlarımıza, ben dahil bütün yöneticilerimiz canı gönülden aldığımız bayrağı devredeceğiz elbet.

Üstlenmiş olduğumuz bu kutsal davada görevin sorumluluğunu bilerek, birlik ve beraberlik içinde YURT Sağlık Sendikası olarak kutlu davamızda heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca Sendikamız 2. Olağan Genel Kurulana katılarak bizleri onurlandıran YURT Eğitim Sen ve Yozgat YURT-Ay Derneği Başkanı Hakan ÇELİKSOY, YURT – Ay Büro Sen Genel Başkanı Murat BEDİR, YURT – Ay Tarım Sen Genel Başkanı Selçuk AY, Niğde YURT – Ay Derneği Başkanı Cevdet TÜRKYÜREK, Karaman YURT – Ay Derneği Başkanı Suat ÇELİK ve YURT Eğitim Sen, YURT Büro Sen, YURT tarım Sen Yöneticilerine bizleri bu mutlu günümüzde yalmız bırakmadıkları için teşekkür eder saygılar sunarım.

Divan Başkanlığını ve siz kıymetli Genel Kurul Üyelerimizi saygıyla selamlar, teşekkür ederim.

İrfan YİĞİT
YURT Sağlık Sen